مقاله کاهش پارامتر TDS در جریان دور ریز واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز با استفاده از زئولیت ( مطالعه موردی پالایشگاه گاز ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش پارامتر TDS در جریان دور ریز واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز با استفاده از زئولیت ( مطالعه موردی پالایشگاه گاز ایلام) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش پارامتر TDS در جریان دور ریز واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز با استفاده از زئولیت ( مطالعه موردی پالایشگاه گاز ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش پارامتر TDS در جریان دور ریز واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز با استفاده از زئولیت ( مطالعه موردی پالایشگاه گاز ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش پارامتر TDS در جریان دور ریز واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز با استفاده از زئولیت ( مطالعه موردی پالایشگاه گاز ایلام) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه تصفیه آب و پساب یکی از مهمترین دغدغه های صنایع مختلف است. مهمترین مسئله مورد مواجه صنایع، تصفیه پساب های خروجی یا پیدا کردن تکنولوژی مناسب برای دفع آنهاست، تا به محیط زیست آسیب نرسد. روش های مختلفی برای مدیریت پساب واحد یوتیلیتی صنایع نفت و گاز برای تصفیه و استفاده مجدد از جریان دور ریز در آبیاری بکار گرفته می شود. برای این منظور باید پارامترهای مختلف آب نظیر TDS کاهش یابد. در این مطالعه برای تصفیه آب دور ریز اسمز معکوس واحد یوتیلیتی پالایشگاه گاز ایلام از دو نوع زئولیت طبیعی(کلینوپتیلولیت و متاکائولین) استفاده شده است. این واحد روزانه حدود ۵۰ m3 آب دورریز تولید می کند که در این مطالعه امکان استفاده از زئولیت های طبیعی برای تصفیه آن بررسی شده است. علاوه بر این اثر پردازش و شستشوی زئولیت در تصفیه پساب مورد بررسی قرار گرفته است. برای پردازش زئولیت های مورد استفاده، چندین بار با اسید هیدروکلریک ۰/۱ مولار و سود سوزآور ۰/۱ مولار شستشو داده شده و سپس از آب مقطر استفاده شده است. غلظت TDS در جریان دور ریز اسمزمعکوس در دامنه ppm 750 تا ppm 1100 قرار دارد. نتایج حاصل از آزمایش ها نشان می دهد که ترکیب EDTA اثر منفی در جذب سدیم و کاهش شوری آب دارد. علاوه بر آن فرایند پردازش نیز در میزان جذب سدیم و کاهش TDS اثر منفی دارد. نتایج حاصل از طراحی آزمایش و انجام تست های مختلف، نشان می دهد که هر دو زئولیت میزان شوری آب را کاهش می دهند ولی زئولیت نوع دوم مقدار TDS را بیشتر کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.