مقاله تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
در این تحقیق میزان پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP مخلوط پهن برگان (خمیر کاغذ CMP تولیدی از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران) با استفاده از سطوح مختلف مضرف گونه چوبی غان مورد بررسی قرار گرفت. خمیر کاغذهای CMP از اختلاط خرده چوب های غان در ۴ سطح مصرف ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد (به ترتیب در ترکیب با ۹۰، ۸۰، ۷۰ و ۶۰ درصد مخلوط گونه ممرز و راش) و همچنین خمیر کاغذ CMP شاهد (اختلاط ۷۵% ممرز+۲۵% راش) به طور جداگانه تحت شرایط نسبت مایع پخت به خرده چوب : ۷ به ۱، درصد سولفیت سدیم: ۲۰% بر اساس وزن خشک خرده چوب، دما: ۱۶۰ درجه سانتیگراد و زمان پخت :۱۳۵-۸۵ دقیقه در محدوده بازده ۸۵%) ساخته شدند. لازم به یادآوری است که در تمامی خمیر کاغذهای CMP ساخته شده با اختلاط خرده چوب های غان با ممرز و راش نسبت ۷۵% ممرز و ۲۵% راش ثابت در نظر گرفته شده است. خمیر کاغذهای ساخته شده به کمک دستگاه پالایشگر آزمایشگاهی PFI mill مطابق با استاندارد مربوطه در آیین نامه تایی (تا محدوده درجه روانی ثابت CSF، ا ۳۰۰ml) پالایش شدند. سپس میزان پالایش پذیری خمیر کاغذهای ساخته شده با مقایسه مقدار مصرف انرژی دستگاه پالایشگر و تعداد دور پالایشگر برای دست یابی به درجه روانی ثابت) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در مقایسه با خمیر کاغذ شاهد، استفاده از سطوح مختلف گونه غان به جای بخشی از ترکیب ممرز و راش در ساخت خمیر کاغذ CMP، موجب کاهش پالایش پذیری خمیر کاغذ (یعنی افزایش تعداد دور و میزان مصرف انرژی پالایشگر ) شده است به طوری که شدت کاهش پالایش پذیری در مقادیر مصرف بیشتر غان (۴۰%) بیشتر بوده و برای رسیدن به درجه روانی مورد نظر تعداد دور دستگاه پالایشگر و میزان مصرف انرژی به ترتیب به میزان ۱۴/۴ درصد و ۲۰/۸۴ درصد نسبت به خمیر کاغذ شاهد افزایش یافت. همچنین در صورت استفاده از گونه غان به جای بخشی از فرنیش اصلی خمیر کاغذ CMP به زمان پخت طولانی تری (در بازده ثابت) نیاز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.