مقاله امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف امکان سنجی کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه از دیدگاه دبیران شهرستان چالوس و از نوع توصیفی پیمایشی می باشد. برای جمع آوری اطلاعات مورد نظر و آزمون سوالات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. پرسشنامه در مقیاس لیکرت و با ۴ گزینه تنظیم شد. روایی پرسشنامه بر اساس نظر اساتید مجرب و پایایی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ (۰/۸۳) مورد تایید قرار گرفت. جامعه پژوهش دبیران مقطع متوسطه شهرستان چالوس، که شامل ۱۹۴ دبیر می باشد. داده ها با استفاده از آزمون x^2 . از طریق نرم افزار SPSS با مشخص نمودن فراوانی مربوط به هر سوال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن است که دبیران مدارس مقطع متوسطه شهرستان چالوس در حد متوسطی به رایانه با سخت افزار مناسب اینترنت و نرم افزار مورد نیاز دسترسی دارند که برای کاربرد فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی باید از این حیث اقداماتی در جهت بهبود دسترسی به فناوری های اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی باید از این حیث اقداماتی در جهت بهبود دسترسی به فناوری ایجاد شود. زیرا بدون تجهیزات مناسب و سهولت دسترسی به ان کاربرد این فناوری ها در برنامه ریزی درسی مقطع متوسطه بسیار مشکل می گردد همچنین کلیه دبیران مقطع متوسطه اختلاف نظر زیادی در اهمیت کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ریزی درسی ندارند و بر این باورند که در موارد عدیده ای با توجه به امکان پذیر بودن رفع موانع و استفاده از عوامل تسهیل کننده و فرصت آفرین می توان کاربرد این فناوری ها را در فرایند برنامه ریزی درسی امکان پذیر دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.