مقاله بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری(مونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری(مونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری(مونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری(مونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش و جایگاه مناطق نمونه گردشگری استان کرمان بر توسعه گردشگری(مونه موردی: منطقه نمونه گردشگری شهداد کرمان) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مناطق نمونه گردشگری،زیرمجموعه قطب های گردشگری و یکی از مهم ترین مباحث اصلی ارائه شده در صنعت گردشگری می باشد.تنوع ابعاد و پیجدگی های صنعت گردشگری متناسب با مناطق جغرافیایی، زمینه های ویژه ای برای برنامه ریزی گردشگری را خواستار می باشد.در مناطقی که پتانسیل های بالقوه بسیاری برای توسعه صنعت گردشگری دارا می باشند، اما روند مطلوبی را طی نکرده اند، باید به دنبال عوامل و عناصری گشت ، که سبب سرعت بخشیدن ، به حرکت آهسته جریان گردشگری هستند. یکی از این قطب ها منطقه نمونه گردشگری شهداد در کرمان می باشد که دارای چشم انداز ها و پتانسیل های بسیار بالایی می باشد. هدف این پژوهش ارزیابی و امکان سنجی توان های اکوتوریستی شهداد با استفاده از مدل بررسیSWOTاست. در این مدل ارزیابی کننده(نقاط قوت،ضعف،فرصت، تهدیدها( بهترین راهبرد برای فرآیند برنامه ریزی راهبردی، طبیعت گردی محسوب می شوند. روش جمع آوری داده ها و تحلیل اطلاعات موردنیاز بیشتر اسنادی، تحلیلی و پیمایشی است.یافته های تحقیق، حاکی از این واقعیت است که این منطقه به لحاظ جاذبه های منحصربفرد اکوتوریستی ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطبهای بزرگ گردشگری کشور را دارا است که مانع اساسی و ضعف بزرگ در راه رسیدن به این هدف به تعدد تصمیم گیران و مسائل مدیریتی و ضعف در زیرساختها باز میگردد. راهکارهای این پژوهش می تواند در بهینه سازی وضع موجود و ساماندهی صنعت گردشگری در این منطقه موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.