مقاله بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی کیک چای سبز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
باتوجه به مصرف کیف به عنوان میان وعده باافزودن برخی ازموادمیتوان خصوصیات تغذیه ای آن را بهبود بخشید یکی ازاین ترکیبات چای سبز است که حاویآنتی اکسیدان های بسیاری است دراین تحقیق پودرچای سبزجایگزین ۰و۱۰و۲۰و۳۰درصد آرد گندم شدند و باکدهای شاهد GT30 ،GT20 ،GT10 نشان داده شد نتایج نشان داد که باافزایش میزان چای سبز وزن مخصوص خمیرکیک و سفتی صمغی بودن قابلیت جویدن پورتئین خاکستر و میزان کاتشین های افزایش و حجم پیوستگی و چسبندگی و خاصیت ارتجاعی نمونه ها کاهش یافت درارزیابی حسی نمونه ها اختلاف معنی داری بین نمونه شاهد و سایرنمونه ها مشاهده نشد کیک چای سبز حاوی انواع کاتشین هاست و فعالیت آنتی اکسیدانی خوب و قابلیت کی لیت کنندگی یونها ی آهن را دارد بطور کلی کیک چای سبز به عنوان یک محصول عملگرا میتواند مورداستفاده قراربگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.