مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آرد گندم ذرات ریز حاصل از آسیاب کردن گندم بوجاری شده می باشد . و به عنوان یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاهامی باشد. آرد گندم بر اساس اینکه از کدام قسمت دانه گندم به دست آمده است از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتبوده وکاربرد های خاص خود را در صنعت غذایی دارد. هدف از این پژوهش بررسی برخی خواص کیفی آرد تافتون و لواش تولیدی در سطح استان لرستان می باشد. نتایج آزمون بر روی ۶ نمونه آرد تافتون و لواش نمونه برداری شده از واحد های تولیدی استان لرستان نشان می دهد. که نمونه ها به صورت میانگین دارای۱۲/۹۲درصد وزنی پروتئین۲۷/۵ درصد وزنی گلوتن۱۱/۷۵ درصد وزنی رطوبت می باشند. از طرفیpHنمونه ها بین۶/۴۵-۵/۸ میانگین خاکستر کل۰/۹۲۸ درصدوزنی میانگین خاکسترنامحلول دراسید۰/۰۵ درصد وزنی و میزان اسیدیته۲-۰/۵می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.