مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص کیفی آرد تافتون و لواش استان لرستان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آرد گندم ذرات ریز حاصل از آسیاب کردن گندم بوجاری شده می باشد . و به عنوان یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاهامی باشد. آرد گندم بر اساس اینکه از کدام قسمت دانه گندم به دست آمده است از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتبوده وکاربرد های خاص خود را در صنعت غذایی دارد. هدف از این پژوهش بررسی برخی خواص کیفی آرد تافتون و لواش تولیدی در سطح استان لرستان می باشد. نتایج آزمون بر روی ۶ نمونه آرد تافتون و لواش نمونه برداری شده از واحد های تولیدی استان لرستان نشان می دهد. که نمونه ها به صورت میانگین دارای۱۲/۹۲درصد وزنی پروتئین۲۷/۵ درصد وزنی گلوتن۱۱/۷۵ درصد وزنی رطوبت می باشند. از طرفیpHنمونه ها بین۶/۴۵-۵/۸ میانگین خاکستر کل۰/۹۲۸ درصدوزنی میانگین خاکسترنامحلول دراسید۰/۰۵ درصد وزنی و میزان اسیدیته۲-۰/۵می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.