مقاله بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
انجمادازروشهای قدیمی درنگهداری موادغذایی است که درآن کاهش دما سبب متوقف کردن مکانیزم های فسادی مانند فسادباکتریایی و شیمیایی میشود بطور معمول علت این امر تبدیل آب آزادبه یخ است درکشورهای توسعه یافته آماده سازی ماهی های منجمددائما درحال افزایش است که دارای سهم ۴۰درصدازمحصولات دریایی است افزایش جهانی بازاریابی برای محصولات غذایی منجمد که باعث بوجود آمدن روشهای جدید منجمد کردن شدباعث تغییر روش منجمد کردن ازمنجمدکردن فله ای کالا به روشی که برای مشتری راحت باشدمانند IQF شده است انجمادموادغذایی سبب کاهش نرخ رشدمیکروارگانیسم ها وخارج کردن آب ازموادغذایی می شود که این موضوع هم به نوبه خود باعث عدم توانایی میکروارگانیسم ها دراستفاده ازموادغذایی میشود انجمادسالیان متمادی برای حفاظت ازغذاهای باارزش مثل گوشت و ماهی به کاررفته است و درطی ۴۰سال اخیر استفاده ازآن بسیارگسترش پیدا کرده است درطی سالیان اخیر روشهای انجماد موادغذایی بهبود چشمگیری پیدا کرده است زیرا غذاهای منجمد کیفیت بسیاربالاتری نسبت به غذاهایی دارد که باروش سنتی تهیه شده و تحت فرایندهای حرارتی قرارگرفته اند علت دیگر این است که انجمادفقط برروی مواداولیه باکیفیت بالا وغذاهای تولید شده با ارزش بالا انجام میگیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.