مقاله مطالعه تولید گاز زیستی بر مبنای پایش محیط زیست با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (مطالعه موردی: منطقه طالقان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تولید گاز زیستی بر مبنای پایش محیط زیست با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (مطالعه موردی: منطقه طالقان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تولید گاز زیستی بر مبنای پایش محیط زیست با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (مطالعه موردی: منطقه طالقان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تولید گاز زیستی بر مبنای پایش محیط زیست با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (مطالعه موردی: منطقه طالقان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تولید گاز زیستی بر مبنای پایش محیط زیست با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (مطالعه موردی: منطقه طالقان) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در سال های اخیر یکی از مهم ترین ارکان توسعه کشورها مدیریت بهینه انرژی به منظور دسترسی مطمئن به منابع تجدیدپذیر است. یکی از عمده ترین منابع جهت توسعه منابع انرژی پاک در کشاورزی پایدار، بهره برداری از ضایعات محصولات باغی به عنوان پیش سازی جهت تولید انرژی زیست توده است. در این مطالعه، پتانسیل تولید گاز زیستی با استفاده از زیست توده حاصل از ضایعات باغی (سیب، گیلاس، آلبالو و گردو) بدست آمده از مناطق روستایی چهارگانه (دیزان، ناریان، گراب، و خودکاوند) شهرستان طالقان مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین میزان زیست توده متعلق به روستاهای دیزان و گراب می باشد. سهم وسیعی از زیست توده کل حاصل از روستای دیزان (۷۷/۱۱۹۰ کیلوگرم) را محصول گردو به خود اختصاص داد. بیشترین پتانسیل تولید گاز زیستی یا بیوگاز متعلق به روستای دیزان با تولید ۰۰۹/۱۰۹۳۷۷ متر مکعب در سال بود. کمترین پتانسیل تولید گاز زیستی با میزان ۵۱۷/۳۳۷۴۶ مترمکعب در سال به روستای گراب با سهم اختصاصی حاصل از ضایعات درخت گردو برابر با ۴۶/۲۳۹ مترمکعب در سال تعلق داشت. میزان تولید گاز زیستی به ازای یک اصله درخت گردو و گیلاس در روستای دیزان به ترتیب ۵۲/۴۵۹ و ۱۰/۲۹ متر مکعب محاسبه شد. بنابراین کاشت درختان گردو و بهره برداری از زیست توده آن جهت تولید گاز زیستی با ضریب بهره وری بالا در این منطقه می تواند زمینه مدیریت بهینه سوخت پاک را فراهم نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.