مقاله مقایسه ی فرآیندهای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر از منظر مصرف آب و مشخصات فاضلاب آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ی فرآیندهای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر از منظر مصرف آب و مشخصات فاضلاب آنها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی فرآیندهای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر از منظر مصرف آب و مشخصات فاضلاب آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی فرآیندهای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر از منظر مصرف آب و مشخصات فاضلاب آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی فرآیندهای تولید شکر از چغندرقند و نیشکر از منظر مصرف آب و مشخصات فاضلاب آنها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فاضلاب ناشی از کارخانه های تولید قند و شکر، یکی از مشکلات عمده ی زیست محیطی است که این صنایع با آن مواجه هستند. حجم چشمگیر آب مصرفی در این صنعت و در نتیجه تولید حجم قابل توجهی از فاضلاب، این کارخانه ها را به معضلاتی مهم در حوزه ی مهندسی محیط زیست تبدیل نموده و تصفیه فاضلاب این کارخانه ها، یکی از چالش های مهم پیش روی متخصصین این حوزه است. جریان های خروجی از کارخانه های شکر حاوی ترکیباتی هستند که علاوه بر ایجاد تغییرات شیمیایی مهم، خصوصیات فیزیکی نظیر بو، رنگ و مزه ی آب را نیز تغییر می دهند و این امر تصفیه ی فاضلاب این کارخانه ها را امری ضروری می سازد. کارخانه های تولید شکر می توانند از نیشکر یا چغندرقند به عنوان خوراک اصلی جهت استحصال شکر استفاده نمایند. بسته به نوع خوراک ورودی، مشخصات فرآیند و حجم آب مصرفی و فاضلاب تولیدی و نیز کیفیت فاضلاب خروجی، متفاوت خواهد بود. در تحقیق حاضر سعی شده فاضلاب های حاصل از کارخانه های تولید شکر بر اساس نیشکر و چغندرقند با هم مقایسه شده و روش های تصفیه آنها مورد بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.