مقاله بررسی تاثیر پرایمینگ بذر ماش با تیمار عصاره گلرنگ بر جوانه زنی و پدیده قهوه ای شدن اپیکوتیل تحت تنش برش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر پرایمینگ بذر ماش با تیمار عصاره گلرنگ بر جوانه زنی و پدیده قهوه ای شدن اپیکوتیل تحت تنش برش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پرایمینگ بذر ماش با تیمار عصاره گلرنگ بر جوانه زنی و پدیده قهوه ای شدن اپیکوتیل تحت تنش برش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پرایمینگ بذر ماش با تیمار عصاره گلرنگ بر جوانه زنی و پدیده قهوه ای شدن اپیکوتیل تحت تنش برش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پرایمینگ بذر ماش با تیمار عصاره گلرنگ بر جوانه زنی و پدیده قهوه ای شدن اپیکوتیل تحت تنش برش :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
قهوه ای شدن یک پدیده رایج درمیوه ها و سبزیجات برش داده می باشد واین پدیده درکشت in vitroاتفاق می افتدودرراندمان تولید تاثیرمنفی دارد روش پرایمینگ بمنظور تاثیربرجوانه زنی و بالا بردن مقاومت دانه رست های ماش و درنتیجه کاهش قهوه ای شدن آنها بعدازبرش دراین تحقیق موردازمایش قرارگرفت به این منظور ازعصاره گلرنگ برای پرایمینگ بذراستفاده شد دانه رست ها بریده شده و درمحیط MS درشرایط in vitro قرارداده شد نتایج بدست آمده نشان میدههد که عصاره گلرنگ میتواند برایکاهش قهوه ای شدن و کاربرد درشرایط in vitro مفیدباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.