مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزایی بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزایی بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط گرگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزایی بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزایی بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزایی بر عملکرد کمی و کیفی سویا در شرایط گرگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تاثیرتغییرات منبع برروی عملکرد و اجزای عملکرد گیاه سویا د رسال ۱۳۹۲ ازمایشی درمزرعه ای تحقیقاتی درگرگان اجرا شد این ازمایش بااستفاده ازطرح فاکتوریل برمبنای طرح بلوکهای کامل تصادفی rcbd انجام شد عامل اول a دوشدت برگزدایی شامل ۵۰و۱۰۰درصد عامل دوم bهشت مرحله حذف شامل Vc: برگها لپه ای و v1:اولین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و v3:سومین گره بابرگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و V5:پنجمین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و V7:هفتمین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و R1:اغاز گل دهی و R3:شروع تشکیل نیام و R5:شروع تشکیل دانه بوده و شاهد بدون قطع برگ می باشد نتایج تجزیه واریانس داده ها بین تیمارهای تغییرات منبع ازنظر عملکرد دانه و صفات مورد بررسی تفاوت معنی داری درسطح ۱درصد و۵درصد P< 0.01 P< 0.05وجود داشت بیشترین و کمترین عملکرددانه به ترتیب درتیمارشاهد به مقدار ۴۶۴۲کیلوگرم درهکتار و۱۰۰درصد حذف برگ ها درمرحله R5به مقدار ۱۰۶۴/۳۳کیلوگرم درهکتار بدست آمده است همچنین مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین و کمترین درصد چربی و پروتئین به ترتیب مربوط به تیمار شاهد ۲۱/۶۷و۷و۴۸/۶۷و۲۴ درصد به تیمار ۱۰۰RS اختصاص داشت نتایج نشان میدهد که کاهش منبع باتاثیر برروی عملکرد کمی و کیفی درنهایت عملکرد و کیفیت دانه را کاهش میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.