مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزدایی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط گرگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزدایی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط گرگان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزدایی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط گرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزدایی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شدت و زمان برگزدایی بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در شرایط گرگان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیرتغییرات منبع برروی عملکرد و اجزای عملکرد گیاه سویا د رسال ۱۳۹۲ ازمایشی درمزرعه ای تحقیقاتی درگرگان اجرا شد این ازمایش بااستفاده ازطرح فاکتوریل برمبنای طرح بلوکهای کامل تصادفی rcbd انجام شد عامل اول a دوشدت برگزدایی شامل ۵۰و۱۰۰درصد عامل دوم bهشت مرحله حذف شامل Vc: برگها لپه ای و v1:اولین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و v3:سومین گره بابرگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و V5:پنجمین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و V7:هفتمین گره با برگهای کاملا رشدیافته درساقه اصلی و R1:اغاز گل دهی و R3:شروع تشکیل نیام و R5:شروع تشکیل دانه بوده و شاهد بدون قطع برگ می باشد نتایج تجزیه واریانس داده ها بین تیمارهای تغییرات منبع ازنظر عملکرد دانه و صفات مورد بررسی تفاوت معنی داری درسطح ۱درصد و۵درصد P< 0.01 P< 0.05وجود داشت بیشترین و کمترین عملکرددانه به ترتیب درتیمارشاهد به مقدار ۴۶۴۲کیلوگرم درهکتار و۱۰۰درصد حذف برگ ها درمرحله R5به مقدار ۱۰۶۴/۳۳کیلوگرم درهکتار بدست آمده است همچنین مقایسه میانگین ها نشان داد که اعمال تیمارهای ۵۰R5 100 R3 100R5 بیشترین کاهش عملکرد دانه را نسبت به شاهد به ترتیب ۷۷و۵۳و۵۰ درصد را داشتند نتایج نشان میدهد که کاهش منبع باتاثیربرروی اجزای عملکرددرنهایت عملکرد دانه را کاهش میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.