مقاله بررسی تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بمنظور بررسی تاثیر نسبتهای مختلف نیترات به آمونیوم و تنش شوری بر موسیلاژ گیاه اسفرزه ،آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱ در دانشگاه آزادجیرفت اجرا گردید . نیتروژن تیمار اصلی در ۵ سطح و تنش شوری تیمار فرعی شامل ۳ سطح استفاده شد. نتایج نشان داد نسبت نیترات بر آمونیوم و شوری تاثیر معنی داری بر موسیلاژ داشتند. حداکثرموسیلاژ از عدم تنش شوری و مصرف ۲۵ درصد نیترات و ۷۵ درصد و مصرف ۱۰۰ درصد آمونیوم بدست آمد که تاثیر نیترات را در افزایش مقاومت به تنش شوری نشان میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.