مقاله بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین و چربی عدس قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین و چربی عدس قرمز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین و چربی عدس قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین و چربی عدس قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جوانه زنی بر مقدار پروتئین و چربی عدس قرمز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برای بهبود ارزش تغذیه ای حبوبات از جمله عدس می توان از پیش فرایند جوانه زنی استفاده کرد، که هم اکنون به عنوان یکی از ارزان ترین و موثرترین روشها کاربرد دارد. در این مطالعه اثر فرایند جوانه زنی بر برخی خصوصیات تغذیه ای عدسقرمز(پروتئین، چربی) مورد بررسی قرار گرفت. عملیات جوانه زنی از طریق خیساندن عدس قرمز به مدت ۱۲ ساعت و نگهداری در شرایط مرطوب در دو زمان ۲۴ و ۴۸ ساعت و دو دمای ۱۵ و ۲۵ درجه سانتی گراد صورت پذیرفت. سپس جوانهها در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد خشک و آسیاب شدند و خصوصیات تغذیه ای آنها اندازه گیری و با نمونه شاهد مقایسهگردید. نتایج نشان داد که متناسب با رشد جوانه میزان پروتئین افزایش یافت. جوانه زنی باعث کاهش میزان چربی در عدس قرمز شد، ولی با افزایش روند جوانه زنی این مقدار به تدریج افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.