مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک و دامی برروی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک و دامی برروی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک و دامی برروی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک و دامی برروی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک و دامی برروی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مصرف کودهای بیولوژیک در یک سیستم مبتنی بر کشت ارگانیک، ضمن حفظ سلامت محیط زیست ، موجب افزایش کیفیت و پایداری عملکرد به ویژه در تولید گیاهان دارویی می شود. کاربرد کودهای بیولوژیک، از جمله راهبردهایتغذیه گیاه برای نیل به اهداف کشاورزی پایدار است. به منظور بررسی اثر کود های بیولوژیک و دامی بر روی بازده و عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی آزمایشی در مزرعه پژوهشی واقع در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزددرسال ۹۲-۹۱ انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار طراحی شد . تیمارهای مورد مطالعه شامل: شاهد (عدم مصرف کود)، کود های بیولوژیک (ازتو باکتر و فسفات بارور ۲) و کود دامی (گاوی پوسیده) به میزان ۳۰ تن در هکتار. در این مطالعه نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که صفت بازده اسانس تحت تأثیر هیچ یک از تیمارهای آزمایش قرار نگرفت. با توجه به نتایج بیشترین میزان بازده اسانس با مقدار۱/۵۵درصددرتیمارکودی بیولوژیک (ازتو باکتر و فسفات بارور ۲) و کمترین مقدار آن در تیمار کود دامی(کود گاوی پوسیده) با مقدار۰/۸۵درصد بدست آمد. ولی به طور کلی بین تیمارها بر اساس آزمون دانکن دارای اختلاف معنیدار وجود نداشت، به عبارتی تمام تیمارها در یک گروه آماری قرار داشتند. عملکرد اسانس تحت تاثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفت. نتایج به گونهای بود که در بیشترین مقدار در تیمار کود بیولوژیک با مقدار۹/۸۶کیلوگرم در هکتار مشاهده شد و کمترین مقدار در تیمار کود دامی با مقدار۸/۲۵کیلوگرم در هکتار مشاهده گردیدکه دارای اختلاف معنی داری با شاهد با مقدار۸/۴۰کیلوگرم در هکتار نبود. نتایج به گونهای بود که بیشترین مقدار در تیمار کود بیولوژیک مشاهده گردید. با توجه به تاثیر مثبت استفاده از کودهای بیولوژیک و میکروارگانیسم های بهبود دهنده رشد را روی عملکرد اسانس مرزنجوش بستانی، می توان نتیجه گرفت که باکاربرد کودهایبیولوژیک در کشت ارگانیک ضمن حفظ سلامت محیط زیست، موجب افزایش کیفیت و پایداری عملکرد به ویژه در تولید گیاهان دارویی می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.