مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی در توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی در توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی در توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی در توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی در توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بهمنظوربررسی اثرکودهیومیک اسیدبربرخی خصوصیات فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم پاروس تحت کاربرد مالچ آزمایشی دربهار سال ۱۳۹۲ درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان آزمایشی بصورت فاکتوریل مالچ *تیمارکودی برپایه طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار اجرا شد تیمارهای کودی شامل ۳گرم کود کامل N.P.K به ازاهرگیاه A1 10گرم کود آلی هیومیک اسید به ازا هرگیاه A2 می باشد نتایج دربیشترصفات بررسی شده تحت شرایط مالچ و تیمارکود آلی هیومیک اسیدصفات بیوشیمیایی افزایش نشان داد نظر به اینکه فاکتورمالچ دارای شرایط رشدی مناسب مانند آب دمای مناسب اطراف ریشه موادغذایی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.