مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات دی اکسید تیتانیوم و قارچ میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بهمنظور بررسی تأثیر سطوح مختلف دی اکسید تیتانیوم و میکوریزا بر میزان کادمیوم جذب شده توسط گندم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. فاکتور اول شامل دی اکسید تیتانیوم در سطوح ۰و۰/۰۱و۰/۰۲و۰/۰۳ درصد و فاکتور دوم شامل میکوریزا در سویههای عدم مصرفGlomus و Glomus intraradice ،Glomus Hoi mosseae بود و بر اساس نتایج مقایسه میانگین در حضور میکوریزا جذب کادمیوم توسط گندم کاهش پیدا میکند. همچنین جذب کادمیوم در کاه بیشتر از دانه و ریشه میباشد، همچنین تیمار دی اکسید تیتانیوم موجب افزایش جذبکادمیوم توسط ریشه و کاهش کادمیوم در سایر اندام گندم میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.