مقاله تبیین ملاک ها و نشانگرهای ارزشیابی برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی مبتنی بر رویکرد حل مسئله و اجرای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبیین ملاک ها و نشانگرهای ارزشیابی برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی مبتنی بر رویکرد حل مسئله و اجرای آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین ملاک ها و نشانگرهای ارزشیابی برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی مبتنی بر رویکرد حل مسئله و اجرای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین ملاک ها و نشانگرهای ارزشیابی برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی مبتنی بر رویکرد حل مسئله و اجرای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین ملاک ها و نشانگرهای ارزشیابی برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی مبتنی بر رویکرد حل مسئله و اجرای آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف از پژوهش حاضر شناسایی و تدوین ملاک ها و نشانگرهای برنامه درسی مسئله محور و تعیین میزان مطلوبیت آنها در برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی است. در این پژوهش از طرح آمیخته اکتشافی استفاده شد. در مرحله اول با استفاده از روش کیفی ملاک ها و نشانگرهای موثر بر ارزشیابی برنامه درسی مسئله محور از طریق مطالعه منابع نظری و کسب نظر اساتید و متخصصان موضوعی استخراج و تبیین شدند. در این مرحله از طریق نمونه گیری هدفمند و مبتنی بر معیار ۲۱ نفر انتخاب شدند در مرحله دوم بر مبنای یافته های حاصل از داده های کیفی برای اجرای ارزشیابی از روش کمی (تحقیق توصیفی- پیمایشی) استفاده شد. لذا از طریق کسب نظر معلمان اموزش ابتدایی به عنوان مجریان اصلی برنامه داده های کمی مربوط به میزان مطلوبیت عناصر برنامه درسی مذکور گردآوری شد. در این مرحله نمونه گیری تصادفی صورت گرفت. حجم نمونه بر اساس جدول مورگان محاسبه و شامل ۱۹۶ شرکت کننده بودند. یافته ها: از مجموع ۹ ملاک و ۳۱ نشانگر تدوین شده ملاک های (عناصر) هدف، محتوا، و گروه بندی و نشانگر های تحت پوشش انها در سطح نسبتا مطلوب و ملاک های راهبردهای یاددهی- یادگیری ، مواد و منابع، فعالیت های یادگیری، ارزشیابی، زمان آموزش و فضای آموزشی نامطلوب ارزیابی شدند. نتیجه گیری: ضعف در اجرای برنامه مشهود است؛ شایسته است این رویکرد در تمامی عناصر برنامه درسی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی تجلی پیدا کند. زیرا از این طریق دانش اموزان به مراتبی از عقلانیت اجتماعی می رسند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.