مقاله اثر نیتروژن و جیبرلین در شرایط شور بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نیتروژن و جیبرلین در شرایط شور بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نیتروژن و جیبرلین در شرایط شور بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نیتروژن و جیبرلین در شرایط شور بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نیتروژن و جیبرلین در شرایط شور بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر نیتروژن و جیبرلین بربرخی پارامترهای فیزیولوژیکی پسته (رقم قزوینی) تحت تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل سطح شوری (۰ و ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگ رم کلرید سدیم در یلوگرم خاک) سه سطح نیروژن (۰ و ۷۵ و ۱۵۰ میلی گرم در کیلوگرم خاک از منبع نیترات آمونیوم۹ و سه سطح جیبرلین (۰ و ۲۵۰ و ۵۰۰ میلی گرم در لیتر) بودند نتایج نشان داد که شوری محتوای کلروفیل a و کلروفیل b، کلروفیل کل و کاروتئوید را نسبت به شاهد کاهش داد همچنین شوری و نیتروژ« باعث کاهشمعنی دار شاخصکلروفیل فلورسانس گردید ولی با اعملا تیرمای های جیبرلین شاخص کلروفیل فلورسانسیا افزایش معنی داری روبرو گشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.