مقاله اثر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی تأثیر پیش تیمار اتفن بر شاخص های جوانه زنی بذور و رشد دانه رست های یونجه تحت تنش شوری، طی آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار انجام شد. تنش شوری در چهار سطح (۰، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلی م ولار) و ا تفن در چهارسطح (۰، ۱، ۱۰ و ۱۰۰ میکرومولار) استفاده شد. تجزیه داده ها نشان داد ه سرعت و درصد جوانه زنی بذور در تنش شوری کا هش و فعالیت آنتی اکسیدانی و پراکسیداسیون لیپیدها افزایش یافت. اعمال پیش تیمار اتفن در غلظت ۱ میکرومولار در شرایط تنش شوری، باعث بهبود جوانه زنی، افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و کاهش پراکسیداسیون لیپیدها گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.