مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی جزیره هنگام به منظور توسعه فعالیت های اکوتوریستی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی جزیره هنگام به منظور توسعه فعالیت های اکوتوریستی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی جزیره هنگام به منظور توسعه فعالیت های اکوتوریستی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی جزیره هنگام به منظور توسعه فعالیت های اکوتوریستی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی جزیره هنگام به منظور توسعه فعالیت های اکوتوریستی با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
به منظور توسعه و گسترش صنعت اکوتوریسم، شناسایی هر چه کامل تر پهنه های مناسب و مستعد فعالیت های اکوتوریستی، تحلیل و ارزیابی توان آنها و قابلیت های منطقه به گونه ای علمی همراه با مسائل زیست محیطی ضرورت دنیای امروز است. در این مقاله به منظور توسعه پایدار اکوترویسم در جزیره هنگام، به بررسی توان اکولوژیک منطقه و تعیین مناسب ترین مکان های ت وسعه ی اکوتوریسم با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) و سا مانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) پرداخته شده است. در این راستا ۱۱ معیار و ۳۵ شاخص به کمک مطالعات پیشین شناسایی شد که در ادامه با استفاده از روش دلفی ۲۸ شاخص که بیشترین امتیاز را کسب نمودند در نهایت به عنوان معیارهای م ورد مطالعه شناسایی گردید. سپس با استفاده ا ز روش ANP معیارهای انتخاب شده وزن دهی و اولویت بندی شدند و در ادامه بر اساس اوزان معیارهای بدست آمده نقشه لایه های مکانی مربوط به هر یک از آنها در محیط GIS تهیه گردید و با استفاده از مدل SAW لایه های بدست آمده با ه متلفیق شد. در گام نهایی نتایج حاصله از مدل SAW به کمک تکنیک NATURAL BREAK در پنج کلاس طبقه بندی شد. مطابق با نتایج حاصل شده، ۳۹۶۵۵۴ متر مربع از اراضی جزیره هنگام دارای توان توسعه ی بسیار بالا، ۴۵۱۱۱۵ متر مربع از اراضی دارای توان توسعه بالا، ۸۱۴۶۵۰ متر مربع از اراضی دارای توان توسعه ی متوسط می باشند. از آنجا که ۲۵/۹ درصد از اراضی جزیره هنگام دارای توان طبیعی بالا و بسیار بالا و ۲۵ درصد از اراضی دارای توان طبیعی متوسط و مناسب برای توسعه فعالیت های احکوتوریستی می باشند می توان نتیجه گرفت جزیره هنگام برای توسعه فعالیتهای اکوتوریستی توان قابل توجهی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.