مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشدی و تولید گرهک در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشدی و تولید گرهک در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشدی و تولید گرهک در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشدی و تولید گرهک در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشدی و تولید گرهک در دانه رست های یونجه در شرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در برخی گیاهان پیش تیمار بذرها با سالیسیلیک اسید سبب افزایش رشد شده است. به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و تولید گرهک در دانه رست های یونجه تحت تنش شوری، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار صورت گرفت. شوری در سطوح، ۰، ۲۵، ۵۰ . ۷۵ میلی مولار و سالیسیلیک اسید در سطوح ۰، ۰۱، ۰/۲ و ۰۵ ملی مولار استفاده شد. طبق نتایج این پژوهش تنش شوری باعث کاهش طول ریشه و اندام هوایی، وزن خشک ریشه و اندام هوایی و تعداد گرهک شد. پیش تیمار اسید سالیسیلیک باعث بهبود رشد و افزایش تعداد گرهک در شرایط تنش شوری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.