مقاله اثر سالیسیلیک اسید و ساکارز بر ویژگی های پس از برداشت گل های بریده نرگس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سالیسیلیک اسید و ساکارز بر ویژگی های پس از برداشت گل های بریده نرگس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید و ساکارز بر ویژگی های پس از برداشت گل های بریده نرگس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید و ساکارز بر ویژگی های پس از برداشت گل های بریده نرگس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید و ساکارز بر ویژگی های پس از برداشت گل های بریده نرگس :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی صفات کیفی و طول عمر پس از برداشت گل های شاخه بریده نرگس آزمایشی با استفاده از ترکیبات شیمیایی سالیسیلیک اسید، ساکارز به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار اجرا شد. اثر تیمارهای اعمال شده بر طول عمر گل ها و تعدادی از صفات کیفی مانند میزان وزن تر گل، وزن نسبی گل و درصد بازشدن ارزیابی شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار ساکارز در تمام صفات به جز صفت وزن تر گل و تیمار ترکیبی دو ماده ساکارز و سالیسیلیک اسید بر صفت درصد باز شدن گل معنی دار نبود. این در حالی است که سالیسیلیک اسید بر تمامی صفات اندازه گیری شده تأثیر معنی دار داشت. با توجه به نتایج به د ست آمده این آزمایش بیشترین میزان طول عمر مربوط به تیمار ۱۵ میلی گرم در لیتر ساکارز، بدون تیمار سالیسیلیک اسید با میانگین ۱۰ روز به دست آمد. پس به طور کلی سالیسیلیک اسید در غلظت های بالا باعث کاهش کیفیت و ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.