مقاله ارزیابی خشکسالی بر اساس شاخص های مختلف و پهنه بندی بر اساس بهترین شاخص درمحیطGIS مطالعه موردی استان هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خشکسالی بر اساس شاخص های مختلف و پهنه بندی بر اساس بهترین شاخص درمحیطGIS مطالعه موردی استان هرمزگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خشکسالی بر اساس شاخص های مختلف و پهنه بندی بر اساس بهترین شاخص درمحیطGIS مطالعه موردی استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خشکسالی بر اساس شاخص های مختلف و پهنه بندی بر اساس بهترین شاخص درمحیطGIS مطالعه موردی استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خشکسالی بر اساس شاخص های مختلف و پهنه بندی بر اساس بهترین شاخص درمحیطGIS مطالعه موردی استان هرمزگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با توجه به فرهنگ فنی آبیاری و زهکشی متعلق به کمیته ملی آبیاری وزهکشی ایران وزارت نیرو (۱۳۷۶)خشکسالی دوره زمانی طولانی با بارندگی غیر کافی است و خشکی ناحیه ویا اقلیمی که فاقد رطوبت کافی برای کشاورزی بدون آبیاری است. این پدیده موجب کمبود آب برای برخی فعالیتها، گروهها و محیط زیست می شود. خشکسالی متوسط دردراز مدت موردارزیابی قرارمی گیرد.اهداف کلی تحقیق: تعیین بهترین شاخص خشکسالی، تعیین گستره خشکسالی در نقاط مختلف استان، مشخص کردن روند تغییرات خشکسالی در استان، تعیین روش مناسب در پهنه بندی خشکسالی منطقه ؛ با توجه به اینکه در منطقه مورد مطالعه تحقیقی با ارزیابی برخی از این شاخص های مورد مطالعه در این تحقیق صورت نگرفته است و همچنین پهنه بندی با استفاده از روش درونیابی و تکنیک سیستم اطلاعات جغرافیایی استفاده نشده است این نکته میتواند، جنبه های نو و جدید این تحقیق را معرفی نماید.جوادی زاده(۱۳۸۷ ) در تحقیقی در استان هرمزگان، پایش خشکسالی و پهنه بندی آن را با استفاده از شاخص SPI مورد بررسی قرار دادند؛ هدف از مطالعه اومحاسبه فراوانی نسبی خشکسالیهای استان هرمزگان به کمک شاخص بارش استاندارد ( SPI ) و تهیه نقشه های آنها بود. شاخصی که تنها بر پایه استفاده ازمعیار بارندگی استوار است اساسا برای تعریف و پایش خشکسالی و ترسالی ارائه گردید . جهت بررسی خشکسالیهای محدوده مطالعاتی از داده های بارندگی ماهانه ۹۹ ایستگاه هواشناسی وزارت نیرو و سازمان هواشناسی و مجموعا ۲۴۴۵۳ عدد بعنوان داده های خام با طول دوره آماری مشترک۱۹ ساله ( ۶۶ تا ۸۴ ) مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و داده های آنها مورد آزمون و تکمیل قرار گرفتند. سپس شاخص در سه مقیاس زمانی شش ماهه اول، شش ماهه دوم و سالانه محاسبه گردید و سال ۷۲ شدیدترین سال خشکسالی و سپس سال ۸۴ در طی دوره آماری بوده است. برای شناخت توزیع مکانی خشکسالی های منطقه مقادیر هر رویداد مشخص خشکسالی در سطح محدوده مطالعاتی استان مورد آنالیز زمین آماری قرار گرفت و نقشه های گستره خشکسالی استان برای دوره های زمانی یاد شده در محیط GIS تولید گردید.علیمرادی ( ۱۳۹۰)در بررسی خشکسالهای اخیر و تاثیر آن در افت منابع آب زیر زمینی منطقه زهک،کمبود بارش جدی در این منطقه راثابت کرده است. خرم بخت و همکاران(۱۳۹۲)،در ارزیابی مشخصه های خشکسالی اقلیمی در منطقه لارستان ،نمایه ZSI,SPI را مورد برسی قرار دادند و اعلام داشتند دوام خشکسالی با شاخص ZSI وسختی خشکسالی با شاخص SPIنمایان می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.