مقاله اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند سبز، استقرار و بقاء تاک در انگور رقم سفید بی دانه (Vitis vinifera cv. Sefid Bidaneh)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند سبز، استقرار و بقاء تاک در انگور رقم سفید بی دانه (Vitis vinifera cv. Sefid Bidaneh) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند سبز، استقرار و بقاء تاک در انگور رقم سفید بی دانه (Vitis vinifera cv. Sefid Bidaneh)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند سبز، استقرار و بقاء تاک در انگور رقم سفید بی دانه (Vitis vinifera cv. Sefid Bidaneh)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند سبز، استقرار و بقاء تاک در انگور رقم سفید بی دانه (Vitis vinifera cv. Sefid Bidaneh) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
انگور سفید بی دانه یکی از ارقام مهم برای تهیه کشمش است و به صورت تازه خوری نیز مصرف بالایی دارد. پژوهش جاری اثر نوع پایه بر درصد موفقیت پیوند و برخی از ویژگی های رشدی ا ین گیاه مانند؛ درصد کلوفیل، طول و قطر ساقه اصلی، تعداد و فاصله میانگره ها و تعداد شاخه های جانبی را بررسی کرده است. پیوندک های انگور رقم سفید بی دانه به روش پیوند سبز روی چهار نوع پایه متفاوت (صاحبی، سبز ا نگور قوچان، خلیلی دیوانه و سفید بی دانه (پایه خودش)) که قبلاً کف بر شده و جوانه های خفته از پایین تنه رشد کرده بودند، پیوند شدند. نتایج به دست آمده از مقایسه میانگین ها نشان داد اثر تیمار مورد نظر (نوع پایه) روی فاکتورهای اندازه گیری شده به جز تعداد میانگره ها معنی دار شد، پایه های سبز انگور قوچان و خلیلی دیوانه به ترتیب به عنوان مناسب ترین پایه ها معرفی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.