مقاله بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته وخمیرتخمه کدو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته وخمیرتخمه کدو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته وخمیرتخمه کدو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته وخمیرتخمه کدو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته وخمیرتخمه کدو :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه در سطح بین المللی تقاضای برای شناسایی و مصرف غذا داروها به شدت در حال گسترش است در این میان پسته به دلیل طعم دلپذیر و فواید تغذیه ای ارزش مند همواره مودر توجه خاص بوده است. بطوری که بر اساس گزارش سازمان غذا و داروی آمریکا در سال ۲۰۱۲ پسته به لحاظ محتوای آنتی اکسیدان در زمره پنجاه ماده غذایی برتر می باشد از طرف دیگر مه کدو نیز بدیلل داشتن خواص زیست فعالی و دارویی فراوان از جمله پیشگیری و درمان انواع سرطان بویژه پروستات دفاع پارازیت های دستگاه گوارش کاهش ریسک ابتلا به دیابت کاهش قند و کلسترول بد خون بسیار مورد توجه می باشد هدف از این مطالعه یافتن ترکیب مناسبی از خمیر پسته و تخمه کدو از نظر طعم و مزه بافت و رنگ میباشد همچنین ویژگی های رئولوژیکیم خلوط این دو در نسبت های مختلف نیز مورد برسی قرار گرفته است برای این منظور ابدا خمیر پسته با شرایط بهینه گزارش شده در منمابع لمی تولید شد و سپس درصد های متفاوتی از خمیر تخمه کدو (۱۰ و ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ درصد) به آن افزوده شد. برا ساس آزمون ارزیابی حسی بیشینه امکان ترکیب خمیر پسته خمیر تخمه کدو ۷۰ به ۳۰ تعیین گردید خمیرهای ترکیبیه مگی سیال غییر نیوتنی ضعیف شونده با برش بوده و رفتار نیکوسترویی ازخ ود نشان دادند ویسکوزیته آنها با اعمال برش و در طول زمان اعمال تنش کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.