مقاله ارزیابی عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در ۳۶ ژنوتیپ فستوکا بلند در شرایط همدان بر اساس روش های تجزیه آماری چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در ۳۶ ژنوتیپ فستوکا بلند در شرایط همدان بر اساس روش های تجزیه آماری چند متغیره دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در ۳۶ ژنوتیپ فستوکا بلند در شرایط همدان بر اساس روش های تجزیه آماری چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در ۳۶ ژنوتیپ فستوکا بلند در شرایط همدان بر اساس روش های تجزیه آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در ۳۶ ژنوتیپ فستوکا بلند در شرایط همدان بر اساس روش های تجزیه آماری چند متغیره :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و روابط بین عملکرد بذر و اجزاء عملکرد در گونه فستوکابلند، تعداد ۳۶ ژنوتیپ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی ه مدان در سال های ۱۳۷۸ و ۱۳۸۸ در شرایط آبی مورد ارزیابی قرار گرفتند و ۱۰ صفت درصد پوشش، استقرار گیاه، تاریخ خوشه دهی، ارتفاع بوته، طول خوشه، عملکرد بیوماس، شاخص برداشت، تعداد ساقه، وزن هزار دانه و مقاومت به ریزش مورد مطالعه قرار گرفتند. ضریب همبستگی بین صفات محاسبه گردید و با استفاده از تجزیه به مؤلفه های ا صلی، متغرهای مؤثر در عملکرد و کیفیت علوفه شناسایی شدند در نهایت ژنوتیپ ها به روش تجزیه خوشه ای متد Ward گروه بندی شدند. ضرایب همبستگی بین عملکرد بذر با صفات عملکرد بیوماس، درصد پوشش و استقرار گیاه، شاخص برداشت، تعداد ساقه، وزن هزار دانه و شاخص مقاومت به ریزش همبستگی مثبت و معنی دار بود. بر مبنای تجزیه به مؤلفه های اصلی ۳ مؤلفه اول، ۷۴ درصد از کل واریانس متغیرها را توجیه کردند. صفات استقرار گیاه عملکرد بذر، شاخص برداشت، تعداد ساقه، وزن هزار دانه و مقاومت به ریزش مهمترین نقش را در تبیین مؤلفه اول داشتند. در حالیکه، در مؤلفه دوم تاریخ خوشه دهی، ارتفاع بوته، طول خوشه، عملکرد بیوماس و شاخص برداشت و در مؤلفه سوم تاریخ خوشه دهی، طول خوشه، عملکرد بیوماس و شاخص برداشت از صفات مهم بودند. در تجزیه کلاستر، ژنوتیپ ها در ۵ گروه متفاوت قرار گرفتند. ژنوتیپ های م وجود در کلاستر ۱ دارای میانگین بیشترین برای صفات درصد پوشش، عملکرد بیوماس، استقرار گیاه، عملکرد بذر وزن هزار دانه و تعداد ساقه و زود رس بودند. ژنوتیپ های کلاستر ۲ عملکرد بیوماس و وزن هزار دانه بیشتری داشتند. در کلاستر ۳ ژنتیپ ها دیررس و شاخص برداشت بیشتری داشتند. در حالیکه در کلاستر ۴ ژنوتیپ ها مقاوم به ریزش بودند و وزن هزار دانه بیشتری داشتند. در نهایت ژنوتیپ های کلاستر ۵ دارای خوشه طویل، ارتفاع بیشتری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.