مقاله تعییه دما و زمان بهینه برشته کردن مغس پسته به منظور تولید خمیر پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعییه دما و زمان بهینه برشته کردن مغس پسته به منظور تولید خمیر پسته دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعییه دما و زمان بهینه برشته کردن مغس پسته به منظور تولید خمیر پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعییه دما و زمان بهینه برشته کردن مغس پسته به منظور تولید خمیر پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعییه دما و زمان بهینه برشته کردن مغس پسته به منظور تولید خمیر پسته :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
برشته کردن مغز پسته یک مرحله مهم در تولید خمیر پسته است در این تحقیق با استفاده از روش سطح پاسخ اثر دمای هوای داغ (۹۰ تا ۱۹۰ درجه سانتی گراد) و زمان ((۵ تا ۶۵ دقیقه) روی سختی، میزان رطوبت و صفات رنگ (L، a و b و شاخص زردی) مغز کامل و پودر پسته بررسی گردید. با افزایش در دما و زمان برشته کردن به استثنای عدد a پودر پسته تمام صفات رنگ مورد مطالعه کاهش یافت مدل های اثر متقابل و درجه دوم به ترتیب تغییرات سختی و صفات رنگ را توصیف نمودند نتایج روش سطح پاسخ نشان داد که سختی و صفات رنگ (b.L و شاخص زردی) مغ۷ز کامل و عدد a پودر پستهت می تواند جهت پایش کیفیت برشته کردن مغز پسته به کار رود. این مطالعه نشان داد که محدوه دما و زمان برشته کردن مغز پسته به منظور تولید خمیر پسته ۱۳۰ تا ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.