مقاله اثر متیلجاسمونات و محیطهای کشت بر صفات مورفولوژیک بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)در کشت درون شیشهای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر متیلجاسمونات و محیطهای کشت بر صفات مورفولوژیک بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)در کشت درون شیشهای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر متیلجاسمونات و محیطهای کشت بر صفات مورفولوژیک بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)در کشت درون شیشهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متیلجاسمونات و محیطهای کشت بر صفات مورفولوژیک بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)در کشت درون شیشهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر متیلجاسمونات و محیطهای کشت بر صفات مورفولوژیک بادرنجبویه(Melissa officinalis L.)در کشت درون شیشهای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بادرنجبویهMelissa officinaliss L.)به دلیل خواص خوراکی آن در طب سنتی ایران به عنوان یک گیاه دارویی دارای کاربرد وسیعی است. با استفاده از کشت درون شیشهای گیاهی میتوان ترکیباتی با حجم کم و قیمت بالا به طور اقتصادی تولید نمود. جاسموناتهامولکولهای سیگنال گیاهی میباشند که از چربیهای حاصل از عمل لیپواکسیژناز به دست آمدهاند. این آزمایش به صورت فاکتوریل برپایه طرح کاملاً تصادفی اجرا گردید. در این مطالعه اثرات سطوح مختلف متیلجاسمونات (صفرو۰/۱و۰/۳و۰/۵و۱میلیمولارومحیط های کشت ۱/۲B و ۵ B5 ،۱/۲MS ،MS)در دو بازه زمانی هفت و ۱۴ روز پس از محلولپاشی برگی سطوح مختلف متیل جاسمونات برصفات تعداد شاخساره، طول بلندترین شاخساره، تعداد گره در بلندترین شاخساره، وزن تر و خشک گیاهچه مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین تعداد شاخساره در محیط کشتMSو در سطوح یک و۰/۱ میلیمولار متیلجاسمونات و به ترتیب در بازه زمانی هفت و ۱۴ روز ملاحظه شد. با افزایش بازه زمانی از هفت روز به ۱۴ روز نیز در محیط کشتMSو غلظتهای۰/۱و۰/۳میلی مولارمتیل جاسمونات تعداد گره بیشتری مشاهده شد. محیط کشتMSدر هر دو بازه زمانی وزن تر و خشک گیاهچه بالایی داشت. همچنین بازه زمانی هفت روز در سطح یک میلیمولار بیشترین وزن تر و خشک گیاهچه را داشت. در مجموع میتوان نتیجه گرفت در این پژوهش محیط کشتMSنسبت به محیطهای کشت۱/۲B و ۵ B5 ،۱/۲MS) از لحاظ صفات مورفولوژیک مورد بررسی برتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.