مقاله بررسی اثر اسید هیومیک بر روی کلروفیل و برخی صفات عملکردی ارقام مختلف ریز غده سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اسید هیومیک بر روی کلروفیل و برخی صفات عملکردی ارقام مختلف ریز غده سیب زمینی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید هیومیک بر روی کلروفیل و برخی صفات عملکردی ارقام مختلف ریز غده سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید هیومیک بر روی کلروفیل و برخی صفات عملکردی ارقام مختلف ریز غده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید هیومیک بر روی کلروفیل و برخی صفات عملکردی ارقام مختلف ریز غده سیب زمینی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی اثر کود اسید هیومیک روی عملکرد سه رقم ریز غده سیب زمینی در شرایط اقلیمی دماوند، بصورت آزمایش فاکتوریل د ر قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار مطالعه گردید. تیمارهای آزمایشی شامل اسید هیومیک در سه سطح (عدم مصرف، یکبار مصرف و دوبارمصرف) و رقم در سه سطح (آگریا، سانته و مارقونا) بودند. کلروفیل a، کلروفیل b، تعداد غده، درصد ماده خشک غده و عملکرد غده در هکتار اندازه گیری شد. بین ارقام مورد بررسی از نظر عملکرد غده در بوته در سطح ۱% اختلاف معنی دار وجود داشت و رقم آگریا بیشترین عملکرد و رقم سانته کمترین را داشت. همچنین بین سطوح اسید هیومیک نیز ا ز نظر عملکرد غده در سطح معنی دار ۱% تفاوت دیده شد، که بیشترین عملکرد مربوط به دوبار مصرف اسید هیومیک بود. اثر متقابل نشان داد بیشترین عملکرد مربوط به تیمار رقم آگریا و دوبار مصرف اسید هیومیک است. نتیجه تحقیق بیانگر افزایش عملکرد بوسیله مصرف اسید هیومیک بود و عدم تفاوت معنی دار بین مصرف یکبار و دوبار اسید هیومیک و عملکرد غده بالای رقم آگریا نسبت به دو رقم دیگر در منطقه اسلام آباد دماوند بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.