مقاله بررسی اثر عصاره سداب، تیوسولفات نقره بر کنترل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره سداب، تیوسولفات نقره بر کنترل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره سداب، تیوسولفات نقره بر کنترل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره سداب، تیوسولفات نقره بر کنترل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره سداب، تیوسولفات نقره بر کنترل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کارآیی های گیاه سداب به عنوان ضد التهاب، ضد سرطان، ضد آریتمیو فشارخون، ضد میکروب، قارچ و انگل، کاهنده برخی از فعالیت های سیستم عصبی و ضد بارداری و سقط کننده جنین در تحقیقات آزمایشگاهی و بالینی متعددی به تأیید رسیده است. استفاده از عصاره برگ پرتقال با توجه به خواص ضد باکتریایی آن و همچنین ماده اولیه ارزان و بومی در ایران و روش تهیه آسان می تواند جایگزین مناسبی برای داروهایی شیمیایی ا ز جمله تیوسولفات نقره که زمینه کاربرد یکسان با این عصاره دارند شود. این آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار به اجرا رسید که ابتدا به بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره سداب بر روی باکتری استافیلوکوکوسارئوس پرداخته سپس خصوصیات و نتایج بدست آمده با اثر ضد باکتریایی تیوسولفات نقره به عنوان باکتری کش شیمیایی مقایسه گردید. عصاره گیاه سداب و تیوسولفات نقره در ۸ غلظت و همچنین تیمار شاهد آب مقطر در نظر گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان داد که MIC غلظت عصاره برگ سداب ۰/۱۲۵ ملی گرم در میلی لیتر و MIC تیوسولفات نقره ۰/۱۲۵ میلی گرم در میلی لیتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.