مقاله بررسی برنامه ریزی شهری، مدیریت اطلاعات، اسکان موقت و سیستمتصمیم گیری در مدیریت بحران و بیان پیشنهاداتی پیرامون آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برنامه ریزی شهری، مدیریت اطلاعات، اسکان موقت و سیستمتصمیم گیری در مدیریت بحران و بیان پیشنهاداتی پیرامون آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برنامه ریزی شهری، مدیریت اطلاعات، اسکان موقت و سیستمتصمیم گیری در مدیریت بحران و بیان پیشنهاداتی پیرامون آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برنامه ریزی شهری، مدیریت اطلاعات، اسکان موقت و سیستمتصمیم گیری در مدیریت بحران و بیان پیشنهاداتی پیرامون آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برنامه ریزی شهری، مدیریت اطلاعات، اسکان موقت و سیستمتصمیم گیری در مدیریت بحران و بیان پیشنهاداتی پیرامون آن :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یکی از موضوعهایی که بیشتر کشورهای جهان با آن دست به گریبانند، بلایای طبیعی هستند. سازماندهی، تدوین برنامه های منسجم، و عملیاتی نمودن آنها در شهر میتواند نظام پویای مدیریت بحران را پیریزی نموده و از این طریق دامنه بحران را در هنگام وقوع و پس از وقوع بحران کاهش داد و این امر زمانی میسر است که عوامل دستاندرکار؛ دانش، آگاهی و توانایی کافی در زمینه مدیریت بحران را داشتهباشند. از منابع مهم و اساسی پاسخگویی به بحران، اطلاعات است، دادن اطلاعات صحیح به افراد مسئول در زمان مناسب هدف اصلی سیستم اطلاعات بحران است، سیستم اطلاعات در برآورد ابعاد حادثه، ارائه اطلاعات مناسب به مردم و مسئولین و افزایش انعطافپذیری مدیریت نقش اساسی دارد.. ویژگی خاص مدیریت بحران سرعت و دقت در تصمیم گیری است و قابلیت ویژه سامانههای اطلاعات جغرافیایی نیز افزایش سرعت و دقت در دستیابی به اطلاعات و در نتیجه اتخاذ تصمیم است.. با استفاده از تمهیدات برنامهریزی شهری میتوان شهرها را به گونه ای طراحی و برنامهریزی کرد که به هنگام وقوع زلزله کمترین آسیب به آنها وارد شود. مهمترین بخش مدیریت بحران باید به پیشگیری وقوع بحران به مفهوم کاهش خطرها و آسیب پذیریها و توانایی آمادگی برای مواجهه با بحران از جمله آموزش عمومی و آموزشهای خاص امداد و نجات معطوف گردد. در مدیریت خطرپذیری مهمترین موضوع، برآورد میزان خطر و تعریف دقیق برنامه های پیشگیری است. در هنگام وقوع بحران غالباً محلهای سکونت دچار آسیب و ناامنی میشود که در این هنگام ایجاد محل سکونت مناسب اهمیت بسیاری دارد. اسکان موقت از آنجایی که غالباً تأمین اسکان دائمی برای تعداد زیاد افراد آسیب دیده، نیاز به زمان طولانی دارد، ضرورت مییابد. وظیفه مدیریت بحران، اتخاذ تصمیمات موثر براساس اطلاعات صحیح در جهت کاهش خسارات و کنترل سریع بحران است. مدیر شایسته برای حالتهای بحرانی، پیش از هر چیز باید فردی قاطع باشد. اینگونه مدیران به چابکی واکنش نشان داده و از آن مهمتر توانایی شتاب بخشیدن به جا به فرآیند تصمیمگیری را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.