مقاله کنشگران کلیدی و قدرتهای محلی در مدیریت پایدار مراتع مناطق خشک (مطالعه موردی: مراتع گورمومنین؛ منطقه کلاته رودبار شهرستان دامغان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنشگران کلیدی و قدرتهای محلی در مدیریت پایدار مراتع مناطق خشک (مطالعه موردی: مراتع گورمومنین؛ منطقه کلاته رودبار شهرستان دامغان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنشگران کلیدی و قدرتهای محلی در مدیریت پایدار مراتع مناطق خشک (مطالعه موردی: مراتع گورمومنین؛ منطقه کلاته رودبار شهرستان دامغان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنشگران کلیدی و قدرتهای محلی در مدیریت پایدار مراتع مناطق خشک (مطالعه موردی: مراتع گورمومنین؛ منطقه کلاته رودبار شهرستان دامغان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنشگران کلیدی و قدرتهای محلی در مدیریت پایدار مراتع مناطق خشک (مطالعه موردی: مراتع گورمومنین؛ منطقه کلاته رودبار شهرستان دامغان) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این حقیقت که جوامع بشری به طور ذاتی در فرآیندها و سازوکارهای مرتبط با کاربری زمین تاثیر گذارند، مجزا نمودن جوامع انسانی را از محیط طبیعی غیر ممکن می سازد و شناخت قدرت های محلی می تواند در اجرای مدیریت مشارکتی منابع طبیعی موثر واقع گردد. در این تحقیق از رویکرد تحلیل شبکه اجتماعی جهت کشف و شناسایی کنشگران کلیدی و قدرت های اصلی اجتماعی در فرآیند بهره برداری از مراتع سامان عرفی گورمومنین استفاده شده است. ابتدا با استفاده از روش مصاحبه مستقیم ماتریس های پیوندهای اعتماد و مشارکت متقابل بین افراد به دست آمد. سپس از تحلیل شبکه اجتماعی میزان مرکزیت های درجه خروجی، ورودی و بینابینی در سطح کنشگران بر اساس پیوندهای اعتماد، مشارکت مشخص شد و بر اساس ماتریس ترکیبی اعتماد و مشارکت کنشگران کلیدی در شبکه ذیینفعان محلی مشخص گردید. این افراد به دلیل اقتدار اجتماعی و نفوذ اجتماعی بالا می توانند پل ارتباطی بین نهادهای دولتی و سایر بهره برداران باشند. هم چنین توانایی حل اختلافات و درگیری ها در استفاده از منابع مشاعی در بین بهره برداران از ویژگی های چنین کنشگرانی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.