مقاله ارزیابی استقرار بنگاه های زود بازده در ایران بر بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (نمونه مورد مطالعه: شهرک صنعتی علی آباد کتول)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی استقرار بنگاه های زود بازده در ایران بر بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (نمونه مورد مطالعه: شهرک صنعتی علی آباد کتول) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی استقرار بنگاه های زود بازده در ایران بر بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (نمونه مورد مطالعه: شهرک صنعتی علی آباد کتول)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی استقرار بنگاه های زود بازده در ایران بر بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (نمونه مورد مطالعه: شهرک صنعتی علی آباد کتول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی استقرار بنگاه های زود بازده در ایران بر بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی (نمونه مورد مطالعه: شهرک صنعتی علی آباد کتول) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق تلاش شده است رابطه استقرار شهرک صنعتی با بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی شهروندان و افزایش انگیزه ماندگاری آن ها در شهر مورد مطالعه مورد ارزیابی قرار گرفته شود. در این پژوهش از روش نمونه گیری احتمالی ساده استفاده شده است . لذا پس از محاسبه حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران پرسشنامه ها به صورت تصادفی بین کارکنان در شهرک های صنعتی واقع در منطقه شهر علی آباد کتول توزیع و جمع آوری گردید. مولفه های مورد ارزیابی قرار گرفته در این پژوهش عبارت است از مولفه های دسترسی بیشتر به خدمات عمومی و امکانات رفاهی ، مولفه های کاهش مهاجرت به شهرهای بزرگ ، مولفه های بالا رفتن سطح سواد و تحصیلات و در آخر مولفه های دسترسی بیشتر به خدمات عمومی و امکانات رفاعی . همچنین برای تجزیه و تحلیل داده ها آزمون ناپارامتری کای اسکوئر و میانگین نظرات استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد ایجاد شهرک صنعتی در منطقه شهری علی آباد کتول باعث ارتقای و بالا رفتن شاخص های اجتماعی و فرهنگی کارکنان شهرک های صنعتی نشده است و سطح رفاه اجتماعی آنها را بهبود نبخشیده است و در نتیجه همچنان میل به مهاجرت به شهرهای بزرگتر در بین افراد مورد مطالعه قرار گرفته شده وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.