مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره مایع جلبکی Ulva fasciata روی شاخص های رشد و بیوشیمیایی دانه رست های گندم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با مصرف بی رویه کودهای شیمیایی اثرات نامطلوب زیست محیطی متعددی از جمله انواع آلودگی های آب و خاک، فرسایش خاک و مشکلاتی در خصوص سلامتی انسان و دیگر موجودات زنده به وجود آمده است. در تحقیق حاضر بر آن هستیم تا با استفاده از مواد طبیعی مثل جلبکهای موجود در سواحل دریا، کودی آلی و سازگار با محیط زیست تهیه شود. بدین منظور اثر کود مایع جلبکی (Ulva fasciata(SLF در غلظت های ۰، ۲/۵، ۵، ۷/۵، ۱۰ و ۲۰ بر جوانه زنی گندم (Triticum, aestivum var, chamran) بررسی شده است. بر اساس نتایج حاصل بذور خیسانده شده با کود مایع جلبکی ۲۰ درصد افزایش معناداری در شاخص های مورفولوزیکی و بیوشیمیایی مورد مطالعه نان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.