مقاله مقایسه عملکردUPFC و IPFCجهت بیشینه سازی رفاه اجتماعی و مدیریت پرشدگی درسیستم های قدرت تجدید ساختار شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکردUPFC و IPFCجهت بیشینه سازی رفاه اجتماعی و مدیریت پرشدگی درسیستم های قدرت تجدید ساختار شده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکردUPFC و IPFCجهت بیشینه سازی رفاه اجتماعی و مدیریت پرشدگی درسیستم های قدرت تجدید ساختار شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکردUPFC و IPFCجهت بیشینه سازی رفاه اجتماعی و مدیریت پرشدگی درسیستم های قدرت تجدید ساختار شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکردUPFC و IPFCجهت بیشینه سازی رفاه اجتماعی و مدیریت پرشدگی درسیستم های قدرت تجدید ساختار شده :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
رقابت بین تولید کنندگان و موارد قراردادی بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان انرژی الکتریکی در سیستم های قدرت تجدید ساختار شده ممکن است سبب افزایش ناخواسته در تبادل توان خارج از ظرفیت مجاز خطوط انتقال شود . از آنجایی که ادوات FACTS ، شرایط و امکان کنترل پارامترهای موثر بر توان انتقالی در سطح شبکه انتقال را فراهم می سازد استفاده از این ادوات برای مدیریت پر شدگی مفید می باشد.در این مقاله، به مقایسه عملکرد UPFC و IPFCدر مدیریت پرشدگی خطوط انتقال و افزایش رفاه اجتماعی در یک سیستم قدرت تجدید ساختار شده با بازار اشتراکی پرداخته شده است. در این مقاله از پخش بار بهینه AC (AC-OPF) در ترکیب با عنصرFACTS استفاده شده است، که یک روش بر اساس بر نامه ریزی غیر خطی (NLP) توسط نرم افزارGAMS )حل کننده IPOPT ( برای تعیین محل مناسب UPFC و IPFC و تنظیم پارامتر های آنها ارائه شده است. برای مدل سازی عناصر FACTS از مدل تزریق توان آن ها استفاده شده است. نتایج شبیه سازی روی یک سیستم ۱۴شینه ارائه شده و بررسی نتایج نشان می دهد که با حضور IPFC و UPFC بدون برنامه ریزی مجدد واحدهای تولیدی یا تغییر در ساختار شبکه، مشکلات و محدودیت های ناشی از پر شدگی خطوط انتقال قابل رفع می باشد. مقایسه نتایج حاصل از شبیه سازی با دو عنصر FACTS نشان میدهد که با استفاده از IPFC هزینه ناشی پرشدگی خطوط ، هزینه تولید و میزان تولید به مراتب نسبت به استفاده از UPFC کاهش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.