مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی کاکوتی :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
در این پژوهش به منظور ارزیابی و مطالعه میزان و اجزاء تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضد میکروبی یک گونه از کاکوتی موجود در دو منطقه رویشی از استان یزد در ایران، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً ت صادفی در ۳ تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. اسانس گیی به روش تقطیر با آب توسط کلونجر ا نجام شد و میزان و اجزاء تشکیل دهندهاسانس توسط دستگاه کروماتوگراف گازی (GC) و کروماتوگراف گازی متصل به طیف نگار جرمی (GC/MS) مورد بررسی قرار گرفت. بررسی خاصیت ضدمیکروبی اسانس کاکوتی د و منطقه با استفاده از روش دیسک دیفیوژن بر مخمر کندیدا آلیپکنس و باکتری اشریشیاکلای و استافیلوکوکوس اورئوس انجام شد. نتایج بدست آمده از این پژوهش، نشان داد که میانگین درصد اسانس در کاکوتی برداشت شده از م نطقه قرق باغ شادی (۰/۳۶%) بود و این میزان کمتر از کاکوتی منطقه کرخنگان با م یانگین د رصد اسانس (۰/۶۶%) بود. تفاوت میانگین اسانس های این دو گیاه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. همچنین پنجاه و یک ترکیب در اسانس گیاه دارویی کاکوتی برداشت شده از منطقه قرق باغ شادی جمعاً ۹۹/۹۳%) از کل اسانس را تشکیل داد. ترکیبات عمده اسانس کاکوتی برداشت شده از م نطقه قرق باغ شادی به ترتیب میزان ازاء عبارت از پولگون (۶۶/۸۴%)، تیمول (۸/۷۱%)، ar ترمرون (۸/۱%)، پی منتا ۳ ان ۸ ال (۲/۳۴%)، کارواکرول (۱/۹۴%) تعیین شد، در خصوص کاکوتی منطقه کرخنگان چهل و چهار ترکیب در ا سانس اینگیاه دارویی شناسایی که جمعاً (۹۹/۹۵%) از کل اسانس را تشکیل داد. ترکیبات عمده اسانس کاکوتی منطقه کرخنگان به ترتیب میزان اجزاء عبارت از پولگون (۶۳/۶۸%)، پی منتا ۳ ان ۸ ال (۲۱/۱%)، ترانس پولگون (۲/۵۸%) و ایزوپولگون (۱/۷۲%) بودند. نتایج کشت میکروبی حاکی از آن بود که گیاه برداشت شده از هر دو منطقه دارای خاصیت ضدقارچی و ضد میکروبی بالایی بودند. ع ملکرد گیاه برداشت شده از هر د منطقه در برابر مخمر کندیدا الیپکنس بالاترین و پس از آن باکتری اشریشیاکلای بود. عملکرد اسانس گیاه از هر دو منطقه در برابر باکتری ا ستافیلوکوکوس اورئوس ضعیف تر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.