مقاله اثر نانوکلات آهن بر ابلقی و فعالیت آنزیمی سجافی Chlorophytum comosum (Thunb.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نانوکلات آهن بر ابلقی و فعالیت آنزیمی سجافی Chlorophytum comosum (Thunb.) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانوکلات آهن بر ابلقی و فعالیت آنزیمی سجافی Chlorophytum comosum (Thunb.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانوکلات آهن بر ابلقی و فعالیت آنزیمی سجافی Chlorophytum comosum (Thunb.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانوکلات آهن بر ابلقی و فعالیت آنزیمی سجافی Chlorophytum comosum (Thunb.) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
یکی از مناسبترین نوع گیاهان برای نگهداری در محیطهای کم نور خانه های امروزی، گیاهان برگساره ای می باشند. سجافی یا گندمی با اسم علمی Chlorophytum comosum (Thunb.) و نام انگلیسی Spider plant یکی از گیاهان برگساره ای بسیار مقاوم به شرایط درون خانه است که به راحتی گیاه افزایی می شود. با تامین نیازهای گیاه از جمله فراهم نمودن شرایط محیطی بهینه برای رشد و همچنین تغذیهمناسب هنگام تولید میتوان گیاهان بازارپسند و با کیفیت تولید نمود. اغلب مشاهده می شود که این گیاه کمبود آهن نشان می دهد. آهن یکی از عنصرهای ضروری در گیاه است که مهمترین نقشهای آن تولید سبزینه است. همچنین، این عنصر در ساختار آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز نیز به کار رفته است. این پژوهش با هدف ارزیابی نقش تغذیه با ریزعنصر آهن بر میزان ابلقی در سجافی با کاربردهای محلولپاشی و خاکی این عنصر در گلخانه پژوهشی باغ گیاهشناسی ارم دانشگاه شیراز در سال ۹۲ انجام شد. رقم ,ابلق، سجافی از واریته گیاهشناسی Chlorophytum comosum var. variegatum با کود آهن به دو روش محلولپاشی و خاکی تیمار شد. کاربردهای محلولپاشی شامل غلظتهای ۰ (شاهد)، ۶۵، ۱۳۰، ۱۹۵ و ۲۶۰ میلی گرم آهن بر لیتر و تیمارهای خاکی شامل مقدارهای ۰ (شاهد)، ۰/۱۵، ۰/۳، و ۰/۴۵ میلی گرم آهن در کیلوگرم خاک بودند. پیش از آزمایش عنصرهای خاک واکاوی شدند و در پایان آزمایش شمار روندک، سطح برگ، درصد ابلقی، میزان آهن، سبزینه (کلروفیل) و فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز اندازه گیری شدند. این پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد و داده ها توسط نرمافزار آماری SPSS نسخهی ۱۹ مورد واکاوی قرار گرفتند و میانگینها با آزمون LSD در سطح ۵% مقایسه شدند. در این گیاه آهن با تغییر غلظت سبزینه در برگ، درصد ابلقی را تغییر داد. تغییر در میزان بافتهای سبز و ابلق نیز بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان اثر داشت. به طور کلی، چنین نتیجه گیری شد که آهن با اثر بر میزان ابلقی و زیبایی و بازارپسندی این گیاه نقش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.