مقاله اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و محتوای پروتئین و فنل در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و محتوای پروتئین و فنل در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و محتوای پروتئین و فنل در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و محتوای پروتئین و فنل در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و محتوای پروتئین و فنل در گیاه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید (SA) در ۵ سطح (۰، ۰/۵، ۰/۷۵، ۱ و ۱/۵ میلی مولار ) به طور جداگانه بر خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. گیاهک ها وقتی به اندازه مشخصی رسیدند به گلدان های حاوی پرلیت انتقال یافته و توسط محلول هوگلند آبیاری شدند. گیاهان که به مرحله یک برگی رسیدند توسط سالیسیلیک اسید تیمار شدند. گیاهان در شرایط کنترل شده رشد کردند و بعد از ۳۰ روز جهت سنجش های فیزیولوژیکی برداشت شدند. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت سالیسیلیک اسید در محیط کشت فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز و میزان پروتئین محلول و فنل کل نسبت به گیاه شاهد افزایش یافت، و این افزایش بیشتر در غلظت ۰/۵ میلی مولار مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.