مقاله اثر نماتد سیستی چغندر قند روی محتوای قند و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نماتد سیستی چغندر قند روی محتوای قند و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نماتد سیستی چغندر قند روی محتوای قند و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نماتد سیستی چغندر قند روی محتوای قند و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نماتد سیستی چغندر قند روی محتوای قند و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
نماد سیستی چغندر قند Heterodera schachtii schmidt,1871 یکی از آفات مهم چغندر قند محسوب می شود که با افزایش جمعیت خسارت قابل توجهی به محصول وارد می کند هدف از این تحقیق مطالعه تاثیر جمعیت های مختلف H.schachtii روی محتوای قندی و پرولین چغندر قند رقم مقاوم Nemakill و مقایسه آن با رقم حساس ۷۲۳۳ می باشد برای این منظور گیاهچه های جوان چغندر قند هر دو رقم مقاوم و حساس در لوله های شیشه ای به اندازه (۱۵×۳ cm) حاوی خاک استریل کاشته شد و سپس توسط جمعیت های مختلف صفر، ۱۰، ۲۰ عدد لاروسن دوم نماتد (J2) در یک گرم خاک تلقیح گردید آزمایش در شش تکرار به صورت طرح کاملا تصادفی در شرایط اطاقک رشد با دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و ۱۶ ساعت نور مصنوعی انجام گرفت. بعد از ۴۵ روز خاک لوله ها را شسته و تعداد نماتدهای تکامل یافته روی شیشه چغندرقند و خاک استخراج و شمارش گردید. سپس مقدار قند ریشه ها در هر یک از تیمارها با روش فنل- سولفوریک اسید و مقدار پرولین از روش (Bates 1973) و کمک اسپکتروفوتومتر اندازه گیری گردید. نتیجه آزمایشات نشان داد که با افزایش آلودکی در تیمار ( ۲۰J2) مقدار قند در هر دو رقم کاهش پیدا کرد و بررسی پرولین افزایش آن در هر دو رقم حساس و مقاوم را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.