مقاله بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت خوراکی برخی از سبزیجات تولید شده در استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت خوراکی برخی از سبزیجات تولید شده در استان لرستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت خوراکی برخی از سبزیجات تولید شده در استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت خوراکی برخی از سبزیجات تولید شده در استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت خوراکی برخی از سبزیجات تولید شده در استان لرستان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توسعه فناوری و افزایش جمعیت، گسترش آلودگیها در مناطق مختلف به ویژه در مناطق صنعتی و کشاورزی رشدچشمگیری داشته است. بشر با انجام فعالیتهای مختلف باعث جذب و تجمع عناصر مضر توسط گیاه شده است که این امر علاوهبر ایجاد اختلال در فعالیتهای متابولیکی گیاه، تهدیدی جدی برای سلامت جامعه محسوب میشود. از میان آلایندهها، نیترات به دلیل مصرف بیش از حد کودهای نیتروژنه اهمیتی ویژه دارد. همچنین نیترات یکی از فاکتورهای مهم در تعیین کیفیت سبزیجاتاست، لذا هدف اولیه این تحقیق، تعیین غلظت نیترات در قسمت خوراکی تعدادی از سبزیهای عمده استان لرستان و سپس معرفیسبزیجاتی که دارای بیشترین قدرت جذب نیترات هستند، انتخاب شد. برای انجام این تحقیق نمونههایی از برگ سبزیجات شاهی، اسفناج، ریحان، سوخ پیاز وغدههای سیبزمینی از مزارع استان لرستان در سال ۹۱۱۰ جمعآوری شد. میانگین غلظت نیترات درنمونههای شاهی، اسفناج، ریحان، پیاز و سیبزمینی به ترتیب ۳/۰۴و۱/۸۹و۱/۰۵و۰/۸۸و۰/۶۶درصد وزن خشک بود. در بین نمونههای مورد مطالعه شاهی دارای بیشترین و سیبزمینی دارای کمترین غلظت نیترات در بافت گیاهی بودند. با توجه به نتایج بدست آمده، میانگین غلظت نیترات تمام سبزیجات مورد بررسی بیش از غلظت مجاز تعیین شده توسط کمیسیون اروپا ) ۰/۲۵ درصد وزن خشک( بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.