مقاله گزینش و معرفی لاین های جدید پنبه در زراعت ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزینش و معرفی لاین های جدید پنبه در زراعت ارگانیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزینش و معرفی لاین های جدید پنبه در زراعت ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزینش و معرفی لاین های جدید پنبه در زراعت ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزینش و معرفی لاین های جدید پنبه در زراعت ارگانیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
پنبه مهمترین و قدیمی ترین گیاه لیفی جهان، از جنس Gossypium می باشد. در اصلاح پنبه به لحاظ اینکه ماده خام صنایع نساجی و روغن کشی را تشکیل می دهد صفات متعدی را باید در نظر گرفت. از آنجا که تجمیع بیش از ۱۴ صفت در یک لاین امکان پذیر نمی باشد ا رقام پنبه از تعدادی لاین با خصوصیات مختلف تشکیل شده اند. حفظ این خصوصیات در سالهای مختلف و در شرایط زراعی عدم استفاده از کودها و سموم شیمیایی مستلزم ادامه بررسی رقم از طریق سلکسیون است که در اغلب موارد به بهبود کمی و کیفی رقم نیز منتهی شده است. در این تحقیق به منظور حفظ خلوص بذر رقم جدید پنبه با نام مغان (CRI-867) که از ارقام در حال معرفی منطقه مغان محسوب می شوند از روش سلکسیون پدیگری ماسال استفاده گردید. این تحقیق در دو سال اجرا گردید. بذر این رقم در منطقه مغان در استان اردبیل تکثیر و تولید شد. انتخاب بوته یا لاین در مزرعه بر اساس فرم بوته، م یزان سطح برگ، زودرسی، اندازه غوزه، عملکرد، تحمل به آفات و بیماری ها انجام گردید. سپس در بررسی های آزمایشگاهی بر روی بوته های انتخابی از مزرعه صفات درصد کیل، طول الیاف، درصد کشش الیاف و سایر صفات کیفی الیاف تعیین شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.