مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودردارچین بر برخی پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودردارچین بر برخی پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودردارچین بر برخی پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودردارچین بر برخی پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف پودردارچین بر برخی پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین بر پارامترهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی کبد و پلاسما و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی سویه راس ۳۰۸ انجام شد. در این آزمایش دویست و چهل جوجه گوشتی یک روزه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی بین ۳ گروه تیماری تقسیم شدند. هر تیمار دارای ۴ تکرار و هر تکرار شامل ۲۰ جوجه بود. ۳ تیمار آزمایشی عبارت بودند از ۱- تیمار (Control) که از یک جیره غذایی پایه تغذیه کرد ۲- تیمار (۰/۱ درصد)، که سطح ۰/۱ درصد پودر دارچین در کیلوگرم خوراک، را همراه با جیره پایه مصرف کرد ۳- تیمار (۰/۲ درصد)، که سطح ۰/۲ درصد پودر دارچین در کیلوگرم خوراک، را همراه با جیره پایه مصرف کرد. نتایج پارامترهای وضعیت آنتی اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو گوشت نشان داد که دو سطح دارچین (۰/۱ و ۰/۲ درصد) سبب کاهش MDA کبد و پلاسما و ا فزایش TAS پلاسما شدند (P<0/05). همچنین سطوح دارچین بخصوص سطح ۰/۲ درصد سبب کاهش معنی دار MDA گوشت در روز کشتار و پانزده روز بعد از کشتار گردید (P<0/05). نتایج پارامترهای خونی نیز نشان داد که، در روزهای ۲۱ و ۴۲ این سطوح دارچین (۰/۱ و ۰/۲ درصد) تأثیر م عنی داری روی پروتئین پلاسما نداشتند (P>0/05). و همچنین سطح ۰/۲ درصد دارچین، در هر دو دوره (۲۱ و ۴۲ روزگی) سبب کاهش عددی اما غیر معنی دار گلوکز پلاسما نسبت به گروه شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.