مقاله تاثیر شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ بر کربوهیدرات محلول و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کارلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ بر کربوهیدرات محلول و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کارلا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ بر کربوهیدرات محلول و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کارلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ بر کربوهیدرات محلول و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ بر کربوهیدرات محلول و رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کارلا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تنش شوری بعدازخشکی دومین عامل بازدارنده رشد وعملکرد گیاهان زراعی باغی و دارویی به شمار میرود به منظور بررسی تاثیرتنش شوری و قارچ میکوریزایی ماسه آ برمیزان کربوهیدرات محلول دردوبخش ریشه و بخش هوایی و نیز رنگدانه های فتوسنتزی درگیاه کارلا ازمایشی گلدانی بصورت فاکتوریل و درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی باسه تکرار درسال ۱۳۹۲ دردانشکده کشاورزی دانشگاه شاهرود انجام گرفت تیمارهای آزمایش شامل سه سطح شوری صفرشاهد ۲و۴دسی زیمنس برمتر به عنوان عامل اول و دوسطح تلقیح و عدم تلقیح با قارچ میکوریزایی ماسه آ به عنوان عامل دوم لحاظ گردید تیمار شوری ازمرحله دوبرگی و بااستفاده ازنمک NaCl برگیاهان اعمال و به مدت یک ماه ادامه یافت نتایج نشان داد شوری تاثیر معنی داری بررنگدانه های کلروفیل a,b دارد و سبب کاهش آنها گردیده است دراین بین شوری و قارچ میکوریزایی تاثیر معنی داری بررنگدانه کارتنوئید و کربوهیدرات محلول دربرگ و ریشه برخوردار نبودند دراین ازمایش کمترین میزان کلروفیل a,b ازتیمار شوری ۴دسی زیمنس برمتر حاصل شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.