مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر میزان گالیک اسید در برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر میزان گالیک اسید در برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر میزان گالیک اسید در برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر میزان گالیک اسید در برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر میزان گالیک اسید در برگ خشک شده گیاه بادرنجبویه :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه استفاده از گیاهان دارویی جایگاه خاصی در پزشکی داروسازی و صنایع غذایی دارد و به همین علت حفظ کیفیت گیاهان دارویی در حین تولید و فرآوری و انبار سازی مسئله مهمی محسوب می شود. گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis) یی از گیاهان دارویی مهم و معطر است که در طب و نیز صنایع غذایی و عطرسازی کاربرد وسیعی دارد. این گیاه به دلیل دارا بودن گالیک اسید بر درمان بیماری های سیستم عصبی همچن ام اس اثر درمانی دارد. از آنجا که حذف رطوبت و خشک کردن یک راهکار اساسی برای حفظ کیفیت گیاهان دارویی است. محققان زیادی بر روی بهترین روش خشک کردن خاص هر گیاه مطالعه می کنند. برای یافتن بهینه دما خشک کردن بادرنجبویه برگهای این گیاه در سه تیمار (سایه، ۴۲ درجه و ۶۰ درجه در خشک کن هوای داغ) خشک شد. از نمونه های خ شک شده به روش خیساندن عصاره اتانولی تهیه گردید و جهت بررسی میزان گالیک اسید در تمام تیمارهای مختلف مورد آنالیز با دستگاه HPLC قرار گرفتند. نتایج حاصل شامل ۱۱/۷ppm در نمونه سایه و ۱۲/۶ppm در نمونه ۴۲ درجه و ۹/۷۴ppm در نمونه ۶۰ درجه بود. در محدوده دمایی ۴۲ درجه این میزان بالاتر از تیمارهای ۶۰ درجه و نمونه خشک شده در سایه ثبت شد. با توجه به نتایج حاصله می توان گفت بهترین روش خشک کردن این گیاه با هدف حفظ میزان گالیک اسید، خشک کردن در دمای ۴۲ درجه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.