مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر روش خشک بر بار میکروبی برگ گیاه دارویی بادرنجبویه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه اهمیت گیاهان دارویی بر کسی پوشیده نیست اما آنچه در این میان اهمیت بسزایی پیدا می کند حفظ کیفیت و سلامت این محصول است تا مصرف کنندگان این محصولات که معمولاً بیمارانی هستند که برای درمان یا بهبود وضع خود به گایهان دارویی روی آورده اند از کیفیت و سلامت این دسته مواد اطمینان داشته باشند. در ا ین پژوهش تأثیر روش های خشک کردن بر میزان بار میکروبی کل (توتال کانت) گیاه خشک شده بادرنجبویه بررسی شده است. هدف یافتن بهترین روش خشک کردن برای تولید محصولی با کیفیت بالا و آلودگی میکروبی کمتر است. روش بررسی: گیاه بادرنجبویه پس از جمع آوری از مزرعه گیاهان دارویی در اطراف شهرستان علی آباد کتول استان گلستان برای فرایندهای پس از برداشت آماده شد. خشک کردن در شرایط سایه در دمای محیط و در آون ۶۰ درجه انجام شد. گیاهان خشک شده پس از پودر شدن در محلول رینگر قرارگرفتند. آزمایش توتال کانت بر روی آنها اجرا شد. تجزیه تحلیل داده های آزمایش در سه تکرار توسط نرم افزار spss آزمون T تست P<0/05 صورت گرفت. یافته ها بر حسب log cfu گزارش شد. شمارش کلی کلنی ها برای تیمار خشک شده در سایه ۴/۶۴۹+۰/۰۲a و برای نمونه خشک شده در آون ۶۰ درجه ۴/۲۴۵+۰/۰۳a بدست آمد. نتیجه گیری: در بررسی بار میکروبی از میان دو خشک شده در سایه و ۶۰ درجه سانتیگراد تیمار مورد آزمایش تیمار خشک شده در ۶۰ درجه از نظر آلودگی میکروبی د ر سطح پایین تری بوده است. همانطور که میدانید بخش مهمی از فاکتورهای کنترل کیفی مواد غذایی و دارویی را تست های میکروبی تشیل می دهند و تولید محصول عاری از میکروب های پاتوژن یکی از اصول سنجش کیفیت یک محصول است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.