مقاله بررسی تأثیر کود ورمی کمپوست و کودنیتروژن و کودفسفر، بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونه آلمانی Chamomille


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کود ورمی کمپوست و کودنیتروژن و کودفسفر، بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونه آلمانی Chamomille دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کود ورمی کمپوست و کودنیتروژن و کودفسفر، بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونه آلمانی Chamomille  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کود ورمی کمپوست و کودنیتروژن و کودفسفر، بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونه آلمانی Chamomille،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کود ورمی کمپوست و کودنیتروژن و کودفسفر، بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بابونه آلمانی Chamomille :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
بابونه آلمانی با نام علمی Matricaria Chamomille از پرمصرف ترین گیاهان داروئی دنیا به شمار می رود. با توجه به کاربرد زیاد آن در صنایع داروسازی، آرایشی و بهداشتی، عطر سازی و تهیه چاشنی های غذائی از اهمیت بسیار زیادی بخوردار است. به نظر می رسد تلاش جهت توسعه و کشت و افزایش کیفیت بابونه در کشور مناسب باشد، چرا که امکان صادرات و ارزآوری وجود خواهد داشت، بدین منظور برای بررسی اثر کود ورمی کمپوست و کود شیمیایی نیتروژن و فسفر بر رشد و عملکرد بابونه آلمانی، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار در سال ۱۳۹۳ در مزرعه ای از شهرستان شیروان «زورتانلو» در شش سطح :۱-شاهد، ۲- ورمی کمپوست، ۳-نیتروژن و فسفر مورد نیاز تماماً به صورت شیمیایی، ۴-ورمی کمپوست + ۵۰ درصد نیتروژن + فسفر، ۵-ورمی کمپوست + ۵۰ درصد نیتروژن +۵۰ درصد فسفر، ۶-ورمی کمپوست + نیتروژن + ۵۰ درصد فسفر اجرا شد. صفات مورد بررسی شامل: ارتفاع بوته، تعداد ساقه در بوته، وزن گل خشک، وزن تر بوته، وزن خشک بوته است. بیشترین ارتفاع بوته (۸۴/۸۵ سانتی متر مربع) و تعداد ساقه گل دهنده در بوته (۹۰/۷۵) در تیمار ورمی کمپوست +۵۰ درصد نیتروژن + ۵۰ درصد فسفر بدست آمد. بیشترین و کمترین عملکرد گل خشک به ترتیب در تیمارهای ورمی کمپوست + ۵۰ دصد نیتروژن + درصد فسفر (۲۸۱۴ گرم در متر مربع) و شاهد (۱۴۷۸ گرم در متر مربع) مشاهده شد. بالاترین وزن (۳۱۷/۹) و وزن خشک بوته (۹۴/۸۲) نیز متعلق به تیمار ورمی کمپوست + ۵۰ درصد نیتروژن + ۵۰ درصد نیتروژن + ۵۰ درصد فسفر شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری MSTAT-C استفاده شد. مقایسه میانگین داده ها توسط آزمون LSD در سطح احتمال یک و پنج درصد انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.