مقاله بررسی حساسیت سفید بالک گلخانه به عصاره های سیر و فلفل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی حساسیت سفید بالک گلخانه به عصاره های سیر و فلفل دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی حساسیت سفید بالک گلخانه به عصاره های سیر و فلفل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی حساسیت سفید بالک گلخانه به عصاره های سیر و فلفل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی حساسیت سفید بالک گلخانه به عصاره های سیر و فلفل :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
سفید بالک گلخانه (Trialeurodes vaporariorum (Westwood) (Hom: Aleyrodidae از آفات مهم محصولات گلخانه ای بوده و دامنه میزبانی وسیعی دارد. با توجه به اینکه مقاومت این آفت به حشره کش های رایج از کشورهای مختلف دنیا گزارش گردیده است. لذا ستفاده از حشره کش های ملایم تر با نحوه اثر متفاوت و احتمال رفع مقاومت به این حشره کش ه ا در برنامه های مدیریت آفات از جایگاه ویژه ای برخوردار است. در تحقیق حاضر با فرایند آزمایشات زیست سنجی اثر حشره کشی عصاره های سیر و فلفل به تنهایی و در اختلاط با یکدیگر روی مراحل مختلف زیستی سفید بالک گلخانه بررسی شد. تمامی مراحل زیستی سفیدبالک گلخانه در شرایط کنترل شده آزمایشگاه با دمای ۲+۲۶ درجه سانتی گراد، رطوبت نسبی ۷۵ درصد با دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی پرورش داده شدند. از عصاره های سیر و فلفل در ۵ غلظت و تیمار شاهد استفاده شد. مقدار (LC(50 عصاره سیر برای حشره کامل، تخم، مراحل نابالغ به ترتیب ۱۰۸۶، ۴۵/۰۴، ۱۱/۴۷ پی پی ام تعیین گردید. (LC(50 عصاره فلفل برای حشره کامل، تخم، مراحل نابالغ به ترتیب ۱۵/۵۴، ۸۸۴/۷۹ و ۶۸۴/۷۰ پی پی ام برآور شد. به منظور ارزیابی نقش سیرژیستی این دو عصاره در ترکیب با یکدیگر (LC(25 عصاره سیر در هر مرحله زیستی با (LC(25 عصاره فلفل مخلوط گردید که در نتیجه میزان تلفات در حشره کامل، تخم و مراحل نابالغ به ترتیب ۵۲/۳۶%، ۶۲/۳۲% و ۶۹/۱۹% به دست آمد و معلوم گردید که عصاره سیر و عصاره فلفل اثر یکدیگر را تشدید می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.