مقاله مطالعه مقادیر قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل(مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مقادیر قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل(مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مقادیر قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل(مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقادیر قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل(مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مقادیر قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل(مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این تحقیق جهت بررسی کیفیت عسل در غرب مازندران پارامترهای مهم بیوشیمیایی نظیر سنجش قندهای اختصاصی، هیدروکسی فورفورال ، فعالیت آنزیمهای دیاستاز، اینورتاز و پارامترهای فیزیک و شیمیایی نظیر خواص رطوبت مورد بررسی قرار گرفت . ۴۰ نمونه از ۱۰ منطقه (استانهای گیلان ، مازندران ، گلستان و آذربایجان) بطور تصادفی انتخاب و مورد آزمایش قرار گرفت . در ضمن اطلاعاتی در خصوص رویش گیاهی ، ارتفاع ، درصد رطوبت نسبی و مقدار تحصیلات زنبوردار تهیهشد . سنجش ها دوبار تکرار شده و آنالیز آماری به روش تجزیه واریانس و آزمون مقایسه میانگین دانکن با احتساب دامنه اطمینان ۹۵ و ۹۹ درصد با استفاده از نرم افزار Spss انجام شد و مشخص شد که بین داده های قندهای اختصاصی، هیدروکسی فورفورال ، فعالیت دیاستاز ، اینورتاز ، خواص رطوبت تفاوت معنی دار مشاهده شد (۰۰۱>=p) . همچنین مقدار قند کلی (۱۹/۵%) ، گلوکز (۱۳%) و رطوبت (۲۲%) در عسل جنگل طالش بیشترین مقدار را داشته ، در حالیکه عسل آویشن گیلان کمترین مقدار قند کلی را نشان داد (۴%) . همین طور مقدار ساکارز در عسل بهشهر بیشترین مقدار را داشته (۱/۳۳%) در حالیکه در عسل چیچک لواهر و طالقان کمترین مقدار را نشان داده است (۱/۲۷%) و مقدار فورفورال در عسل چیچک لواهر بیشترین مقدار را داشته (۳۹/۸۷mg/kg) در حالیکه در عسل گون گلستان کمترین مقدار را نشان داده است (۱۴/۳%).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.