مقاله مقایسه تاثیر پودر میو ه ی کارلا با آنتی بیوتیک ها بر باکتری های دستگاه گوارش، مصرف خوراک و افزایش وزن در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر پودر میو ه ی کارلا با آنتی بیوتیک ها بر باکتری های دستگاه گوارش، مصرف خوراک و افزایش وزن در جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر پودر میو ه ی کارلا با آنتی بیوتیک ها بر باکتری های دستگاه گوارش، مصرف خوراک و افزایش وزن در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر پودر میو ه ی کارلا با آنتی بیوتیک ها بر باکتری های دستگاه گوارش، مصرف خوراک و افزایش وزن در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر پودر میو ه ی کارلا با آنتی بیوتیک ها بر باکتری های دستگاه گوارش، مصرف خوراک و افزایش وزن در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
این پژوهش با هدف استفاده از کارلا به عنوان جایگزین طبیعی پادزیست ها در تغذیه جوجه های گوشتی و همچنین تاثیر آن بر میکروفلور روده و مصرف خوراک جوجه های گوشتی انجام گردید. ۲۴۰ قطعه جوجه یک روزه نر و ماده (سویه کاب ۵۰۰) در قالب یک طرح آماری کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار و هر تکرار شامل ۱۵ قطعه مورد استفاده قرار گرفتند تیمارهای آزمایشی شامل : ۱) جیره شاهد (بدون پودر میوه کارلا و پادزیست) ۲) جیره شاهد+۰/۳ درصد پودر میوه کارلا ۳) جیره شاهد+ ۲۵ گرم در تن پادزیست نئومایسین سولفات ۲۰ درصد ۴) جیره شاهد+ ۲۵ گرم در تن پادزیست اکسی تتراسایکلین ۲۰ درصد بودند نتایج این آزمایش نشان داد که ضریب تبدیل غذایی در دوره پایانی و در کل دوره تیمارهای دریافت کننده پودر میوه کارلا و پادزیست ها به طور معنی داری در مقایسه با گروه شاهد بهبود یافته است (۰/۰۵>p). میزان باکتری های لاکتوباسیلوس انتهای ایلئوم در تیمارهای دریافت کننده پودر میوه کارلا و پادزیست ها به طور معنی داری افزایش (۰/۰۵>p) و شمار باکتری های اشرشیا کلی کاهش یافته است (۰/۰۵>p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.